Garantie

Ik heb een vraag over ontvangen Lego of Playmobil artikelen. Wat kan ik doen?

Bij defecte of incomplete Lego artikelen kun je onderdelen bestellen bij de consumentenservice van Lego. Zij zijn bereikbaar via (00800) 534 65 555. De onderdelen worden dan rechtstreeks naar je opgestuurd.
Bij defecte of incomplete Playmobil artikelen kun je onderdelen bestellen bij de consumentenservice van Playmobil. Zij zijn bereikbaar via (0032) 154 53 516. De onderdelen worden dan rechtstreeks naar je opgestuurd.

Op alle artikelen die je bij ons koopt heb je uiteraard fabrieksgarantie. In het geval je een artikel ontvangt dat niet aan jouw verwachting voldoet, neem dan contact met ons op. Mocht bij het bouwen van de bestelde Lego set(s) blijken dat een of meerdere onderdelen missen, kun je rechtstreeks contact opnemen met de LEGO klantenservice op het nummer (00800) 5346 5555 (gratis).

Een artikel is defect. Wat moet ik doen?

Als een artikel bij ontvangst van je bestelling kapot uit de doos komt, neem dan contact op met onze klantenservice, telefonisch (+32 33185533) of via het contactformulier. We zullen het artikel zo spoedig mogelijk vervangen of je een andere gewenste oplossing bieden.

Mocht het product in een later stadium tijdens normaal gebruik stuk gaan, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice om te kijken of dit binnen de garantie valt. Je dient dit binnen een redelijke termijn, nadat je hebt ontdekt dat het product niet voldeed, aan ons door te geven. Wettelijk is geregeld dat dit je binnen twee maanden na de ontdekking van het defect bij ons mag aangeven. Die termijn van 2 maanden begint dus pas te lopen, op het moment dat je het defect ontdekt.

Translate »
X